Over Ons

De home en lifestyle store In2living van Melanie Mueller, is gelegen in het centrum van het Limburgse Maasbracht, vlak bij de A2. Eigentijds, stoer, landelijk, sfeervol, nature en fashion zijn een zestal woorden die horen bij deze winkel. Hier vindt je o.a. mooie windlichten, plaids, lampen, meubels, kransen, krijt- en kalkverven, te veel om op te noemen. Maar ook de uitgebreide geurlijn van geurkaarsen, diffusers en lamp fragrance moet u gezien hebben. Tevens verkopen wij grote collectie sierraden van het merk  My Jewellery. Bijna wekelijks besteed ik veel tijd om de laatste nieuwe trends aan te kopen en nieuwe settings te creëren. Ik werk veel met groepen en accessoires in combinatie met natuurlijke producten. In een handomdraai geef ik die laatste hulp die nodig is om uw interieur aan te kleden. Ook voor grappige hebbedingetjes en cadeautjes kunt u bij mij te recht en net even anders dan de rest. Die uiteraard mooi verpakt en met een strikje over de toonbank gaan.

Daarnaast zijn wij verkooppunt van prachtige en complete verflijn van L‘Authentique Paint. Met 136 authentieke kleuren een ruime keuze. Een complete verflijn waar je je gehele woning van binnen en buiten kunt voorzien van een authentieke look. Van gevelverf, kalkverf, betonlook-verf tot krijtverf, matte muurverf en nog veel meer. Allemaal te zien in onze winkel.

Tenslotte hebben wij een Tapbar met TapParfum. U kunt kiezen uit 180 verschillende dames- en herengeuren. TapParfum is een hoogwaardige parfum. Het is de zwaarste variant, het bestaat namelijk 40% uit parfum. Als je het zou vergelijken met een eau de parfum 20% en een eau de toilet 10% is het dus de duurste variant maar niet bij ons. Alle bekende merkparfums zijn bij ons verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze flesjes zijn tevens her vulbaar en dat is goed voor ons milieu en leuk voor u. Het houdt in dat u een aantal euro korting krijgt. Hoe leuk is dat?

Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen om mijn winkel/webshop te bezoeken. Wat mij nog rest…

Ontdek wat ons inspireert en hoe wij onze passie met u delen!