Over Ons

De woon- en cadeauwinkel In2living van Melanie Mueller, is gelegen in het centrum van het Limburgse Maasbracht, vlak bij de A2. Eigentijds, stoer, landelijk, sfeervol, nature en fashion zijn een zestal woorden die horen bij deze winkel. Hier vindt je o.a. mooie windlichten, plaids, lampen, dierenhuiden, kransen, krijt- en kalkverven, te veel om op te noemen. Bijna wekelijks besteed ik veel tijd om de laatste nieuwe trends aan te kopen en nieuwe settings te creëren. Ik werk veel met groepen en accessoires in combinatie met natuurlijke producten. In een handomdraai geef ik die laatste hulp die nodig is om uw interieur aan te kleden. Ook voor grappige hebbedingetjes en cadeautjes kunt u bij mij te recht en net even anders dan de rest. Die uiteraard mooi verpakt en met een strikje over de toonbank gaan.

Daarnaast kan ik mijn creativiteit tot uiting brengen met het opknappen van gebruikte meubelen. Deze zijn dan ook hipper dan ooit. Met veel zorg zoek ik unieke stukken die ik opknap. Zo kunt u een echte eyecather in uw woonkamer of gang zetten zonder dat dit een vermogen kost. Met de verflijn van L‘Authentique geef ik de meubels mooie, warme, authentieke kleuren.

Wilt u zelf aan de slag? Wij zijn verkooppunt van de verflijn met 116 kleuren van L’Authentique. Van gevelverf, kalkverf, betonlook-verf tot krijtverf en nog veel meer. Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen om mijn winkel/webshop te bezoeken. Wat mij nog rest…

Ontdek wat ons inspireert en hoe wij onze passie met u delen!